Meubels op maat

Je bent al lang op zoek naar de ideale kleerkast en het perfecte kastje voor in die ene moeilijke hoek. Je hebt alle (ja, echt àlle) meubelwinkels afgeschuimd maar hebt nog steeds niet gevonden wat je zoekt. Lastig. Vermoeiend. Gelukkig is er een simpele oplossing voor jouw probleem, want maatwerk does the trick!


Is er in jouw huis gekozen voor afwijkende formaten met verloren ruimte als gevolg? Dan is maatwerk de manier om de ruimte optimaal te benutten! Lastige hoeken en schuine muren hoeven geen enkel probleem meer te zijn. Je kan meubels volledig op maat laten maken, maar je kan ook kiezen voor Inbouwkasten. Deze kasten worden vooral gebruikt in dressings, bureaus, keukens, zolders en onder trappen. Het is ook handig als scheidingswand tussen ruimtes.


De voordelen zijn eindeloos, want alles wat je op maat laat maken:


  • is praktisch en ruimtebesparend
  • biedt meer opbergruimte
  • kan je personaliseren en aanpassen aan je eigen noden en wensen (hoogte, breedte, materialen, kleur, verlichting,...)
  • kan duurzaam zijn, want het materiaal kan je zelf kiezen
  • is uniek! Want jouw op maat gemaakt meubel zal je niet snel vinden in de showrooms van IKEA of andere meubelgiganten.


Ben je zelf niet zo een handige Harry en weet je niet goed waar te beginnen? No worries, laat je bijstaan door echte kenners! Op het platform Jaimy van Belfius kan je snel en makkelijk je opdracht online plaatsen. Je wordt dan gratis in contact gebracht met betrouwbare vakmannen die de klus voor jou zullen klaren.


Geef je het ontwerp en projectbegeleiding graag uit handen? Stuur me dan een berichtje! Ik help je graag verder. We bekijken samen hoe we jouw ruimte praktisch kunnen indelen en zorgen ervoor dat je maatwerk helemaal in je interieur past. Oh, en nog een allerlaatste tip: kies je voor een inbouwkast, verf die dan in dezelfde kleur als de muren. Dat doet je ruimte groter lijken!

MEUBELS OP MAAT

Gepubliceerd op 30/03/2019

ROYOOM

ROYAUME (FR) ʁwa.jom - koninkrijk

ROOM (ENG) RUːM - ruimte/plek


Maak ruimte voor jouw eigen koninkrijk. In je huis, hoofd & hart.


LinkedIn_socialbutton
Instagram_socialbutton
Facebook_socialbutton
Pinterest_socialbutton

©2019 ROYOOM  |   BE 0715.747.459   | Disclaimer & Privacy